2020-03-05 08:16:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Legyen körültekintő, ne döntsön elhamarkodottan!

Napi horoszkóp március 5-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Vénusz átlépett a Bika jegyébe, emiatt önnek most különösen fontos a pénzügyi biztonság, és a mai nappal javulás érzékelhető ezen a területen. Az érzelmi stabilitásra is nagyobb szüksége van, nagyra értékeli azokat a személyeket, akik ezt megadják önnek.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma igazán előjön az ön romantikus oldala, és fokozott figyelmet fordít a külsejére, ezt persze mások is észreveszik. Könnyen juthat nagy eredményekre, mert másokkal kiválóan együtt tud működni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Könnyen lehet, hogy ma egy titkos szerelem veszi kezdetét. Nem valószínű, hogy tartós lesz a dolog, de az biztos, hogy sok izgalmat hoz az életébe! Az illetőt egy munkahelyi tárgyalás, vagy üzleti út alkalmával ismerheti meg.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Megismerkedhet valakivel, akivel remekül szót ért, és hamarosan elmélyülhet a barátságuk. Ha az illető ellenkező nemű, szerelem akkor sem lesz a dologból, de értékes, fontos barátság igen!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap nagyon kedvező ahhoz, hogy hatalmon lévő vagy befolyásos emberekkel jó kapcsolatot építsen ki, és megszerezze a támogatásukat. A Vénusz önt az üzleti vállalkozásokkal kapcsolatos tárgyalásokban segíti, most jó hírneve, ambiciózussága folytán vállalkozásában siker érheti.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap és a Hold fényszöge miatt ön lelkileg harmonikus állapotba kerülhet, és ez a külsején, a kisugárzásán is érzékelhető, és élete minden területén éreztetni fogja kedvező hatását. Különösen kapcsolatai lesznek nyugodtak és kellemesek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

 

Mostanában csak a változatosság tudja feldobni. Ha ezt pont a munkájában nem találja meg, az könnyen arra sarkallhatja, hogy az állásváltoztatásra gondoljon. Legyen azonban nagyon körültekintő, ne döntsön elhamarkodottan!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagy figyelmet fordít partnerére. Jól is teszi, mert ha kedves hozzá, akkor a párját most kenyérre lehet kenni. A kettejük kapcsolata kiegyensúlyozott, a Vénusz helyzete boldoggá teszi a szerelmi életét. Ha független, akkor megismerkedhet valakivel a következő időszakban.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyén most remek a hangulat, a csapat igazán összetartó, lehet, hogy egy új kolléga megjelenése is fokozza a hangulatot. A horoszkópja jelzése szerint akár egy munkahelyi szerelem is lehetséges. Az is elképzelhető, hogy a munkatársakkal csapatépítő napot tartanak.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Rámenősebb lehet a hódításban, csábításban, most szívesen kezdeményez, aminek meg is lesz az eredménye. Bár általában ön meglehetősen visszafogott, a Vénusz jegyváltása önre is hat, és bátrabbá teszi.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A család nyújtotta biztonságra van szüksége, mert a szokásosnál sokkal érzékenyebb és szelídebb. Különösen értékelheti lakása szépségét is. Ha a dolgok nem megfelelőek ezen a fronton, ön mindent megtesz, hogy békés, stabil légkört hozzon létre.


Halak: II. 19. - III. 20.

Vidám nap elébe néz! Örül a társaságnak, és hogy arról beszélhet, amiről szeretne. Lehet, hogy rövidebb utazáson is részt vesz, vagy találkozhat testvérével. Beszélgetőtársa mindenképp lesz!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: